Over ons

GBS BV is een familie bedrijf die instaat om het merk Elite Pellets van A tot Z te verhandelen. Dit houd in dat deze pellets bij ons verpakt worden, gecontroleerd voor vertrek, en tot bij de klant geleverd worden. Al dan niet door eigen transport. Dit proces gebeurd geheel volgens de ENPLUS normen.
Verpakken onder eigen label of label voor derden is ook mogelijk. 
 
Elite Pellets “blauw label”  Loofhout - hardhout, is bruin van kleur en wordt gemaakt van droog zaagsel, bestaande uit 80% loofhout en 20% naaldhout. Dit is afkomstig van droog onbehandeld stamhout uit de meubel en bouwindustrie.
Dit zaagsel is van nature gedroogd, vrij van schors en chemische bindmindelen. 
 
Daarnaast hebben we ook de Elite Pellets “groen label” 100 % naaldhout stamhout en deze zijn wit/geel van kleur. Deze zijn geperst van natuurlijk gedroogd zaagsel van zagerijen. Ontschorste stammen bestemd voor timmer en meubel industrie, volledig vrij van schors en chemische bindmiddelen. 

Nieuw in ons assortiment zijn de Elite Pellets "rood label" naaldhout fijnspar.  Het verschil met groen label is dat deze zijn gemaakt van jonge ontschorste fijnspar rondhout. Zoals de naam het zegt zijn deze pellets vervaardigd uit zaagsel van kleine sparren, welke speciaal aangeplant zijn voor bio-energie of vrijkomen bij herbebossing. Ovengedroogd zaagsel , volledig vrij van schors en chemische bindminddelen. Deze pellets worden door ons beperkt aangeboden aan scherpere prijzen. 

Naast handelen in bio-energie, houtpellets, brandhout en briketten kunt U bij ons ook terrecht voor de installatie van pelletkachels, pellet cv ketels, pelletkachel onderdelen, onderhoud en herstellingen. Voorbeelden van onze realisaties kun je terugvinden op onze facebook pagina. 

 
Verder staan we open voor nieuwe uitdagingen. Wilt u met ons samenwerken in de verkoop van pellets, of hebt u een project waarbij wij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden alle vragen binnen de 48uur!